دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
تاریخ : پنجشنبه 27 دي 1397
کد 54
جشن هفته پرستار و آیین تودیع ومعارفه مدیر خدمات پرستاری مرکز آموزشی و درمانی رازی
مراسم جشن هفته پرستار وتقدیر از پرستاران وکادر برگزیده بیمارستان رازی با حضور جناب آقای دکتر پورفتحی معاون محترم درمان دانشگاه و جناب آقای صفری مدیر محترم خدمات پرستاری دانشگاه و ریاست ومدیریت مرکز وجمعی از مدیران وروسا ومدیران پرستاری بیمارستان های تبریز و جمعی از پرسنل مرکز برگزار گردید.
دراین مراسم از خدمات بیست نفر از پرسنل خدوم و پرستاران مرکز با اهدا لوح سپاس و هدایایی قدردانی گردید.
معاون محترم درمان دانشگاه نیز طی سخنانی ضمن تشکر از پرستاران و پرسنل زحمت کش بیمارستان رازی گفتند کار در این مرکز  کار برای انسانهایی که جز خداوند کسی را ندارند و قطعا اجر معنوی در پیشگاه پروردگار بدنبال خواهد داشت و پرستاران این بیمارستان ایثار می کنند . ایشان در قسمت دیگری از سخنان خود گفتند کسانیکه می خواهند زحمات و خدمات شبانه روزی کادر این مرکز را کمرنگ نموده و یا با انتشار مطالب غیر واقع و ناصحیح  ، افکار عمومی جامعه را به این مرکز نادرست جلوه داده و موجب ناراحتی عزیزان پرسنل بشوند از هر گروه و از هر ناحیه ای باشد این عمل بر ضد نظام اسلامی بوده وموجب بدبینی مردم از نظام گردیده و دانشگاه با این افراد بشدت برخورد خواهد کرد.
در ادامه برنامه آقای صابر فریدی بعنوان مدیر خدمات پرستاری مرکز آموزشی ودرمانی رازی معارفه و از خدمات آقای فرج رنجگر مترون قبلی مرکز قدردانی بعمل آمد.
آلبوم تصاویرجشن هفته پرستار

تصویر 10