Toggle navigation
EN
معرفی مرکز
ریاست
معاون توسعه مدیریت و منابع
معاون درمان
معاون آموزشی
حراست
اداره فناوری اطلاعات
روابط عمومی
اداره خدمات پشتیبانی
واحد های درمانی
تاریخچه و معرفی مرکز
بیانیه ماموریت مرکز
کتابخانه
فیلم معرفی مرکز
کلنیک امام خمینی
موسسه خیریه بیمارستان رازی تبریز
خدمات پرستاری
مدیر خدمات پرستاری
مدیریت پرستاری
سوپروایزرین بالینی
سوپروایزر آموزشی
کارشناسان کنترل عفونت
سوپروایزر آموزش سلامت
کارشناس هماهنگ کننده ایمنی
فلوچارت آموزش پرستاری
دفتر بهبود کیفیت
مسئول واحد
کارشناسان واحد
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
مرکز اوتیسم
کمیته اخلاق پزشکی مرکز
میز خدمات
واحد رسیدگی به شکایات و تکریم ارباب رجوع
اتوماسیون اداری (نسخه جدید)
اتوماسیون اداری (نسخه قدیمی)
آزمون ضمن خدمت
فیش حقوقی
سامانه ارزشیابی و درخواست کالا
سامانه رفاهی دانشگاه
سامانه نوبت دهی اینترنتی
سامانه نقل و انتقالات
راهنمای پذیرش بیمار
راهنمای ترخیص بیمار
تعرفه خدمات مرکز
تماس با ما
پرسش های متداول
فرم نظر سنجی پرسنل
بیماران بین الملل
مستندات واحد بیماران بین المللی (IPD)
واحد توسعه تحقیقات بالینی
EN
ورود
کارکنان
مراجعین عمومی
جستجو
تاریخ :
دوشنبه 11 فروردين 1399
کد
115
بازدید قائم مقام و مدیر مرکز آموزشی و درمانی رازی تبریز از واحد های نانوایی و آشپزخانه
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی رازی تبریز، دکتر قاسم خازن (مدیر و قائم مقام مرکز) به همراه مسئول خدمات و بهداشت محیط از واحدهای نانوایی و آشپزخانه روز یکشنبه مورخه 99.1.10 بازدید کرد.
در این بازدید وضعیت بهداشتی این واحدها بررسی و نکات لازم برای پیشگیری و کنترل شیوع ویروس کرونا آموزش داده شد.
نوشته شده
در
دوشنبه 11 فروردين 1399
توسط
امینه علیزاده
برچسب ها
بیمارستان رازی تبریز
دکتر قاسم خازن
بازدید مدیر بیمارستان
کنترل کرونا رازی
کنترل شیوع کرونا
آموزش پیشگیری کرونا
بازدید وضعیت بهداشتی
آشپزخانه و نانوایی