جمعه 31 فروردين 1397 - 04 شعبان 1439

تاریخ : شنبه 1 خرداد 1395     |     کد : 9

مراسم افتتاح مرکز فوق تخصصی ،ارزیابی وتشخیص صرع ) LTM (در شمال غرب کشور

مراسم افتتاح مرکز فوق تخصصی ،ارزیابی وتشخیص صرع ) LTM (در شمال غرب کشورامروز در مرکز ...

مراسم افتتاح مرکز فوق تخصصی ،ارزیابی وتشخیص صرع ) LTM (در شمال غرب کشور

آموزشی درمانی رازی تبریز برگزار شد .

دکتر محمد حسین صومی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تبریز :ضمن تبریک اعیاد شعبانیه،ضمن تاکید بر تفاوت بین نیاز و تقاضا به نیاز های ضروری بیماران صرع اشاره کرده وگفتند :گاهی نیاز را جامعه پزشکی بهتر از تقاضا میدانند ونبود تقاضا از طرف بیماران دلیل بر عدم نیاز نیست ایشان افزودند، راه اندازی بخش LTM ازجمله تشخیص نیاز عالمانه ای است که با دلسوزی اساتید نورولوژی ومسولان برای خدمت رسانی راه اندازی شده است وتاکید کردند طرح تحول سلامت بزرگترین دستاوردش پیشگامی نظام سلامت برای جواب دادن به نیاز های مردم قبل از تقاضای آنهاست ، دکتر صومی با بیان اینکه بیماری صرع را میتوان تشخیص ودر مان کرد ولی عده بی شماری از مردم از این موضوع اطلاع ندارند ولی زمانیکه درمان صورت میگیرد امید در دل بیمار زنده میشود .

وی همچنین به اختلالات خواب ناشی از کم خوابی وبی خوابی اشاره کرد وگفت :مادر کنار توسعه بخش LTMدر آینده نزدیک بخش جراحی مغز مرتبط با بیماران مصروع وسایر مراکز فوق تخصصی داخلی اعصاب )اینتر ورشن (را نیز راه اندازی خواهیم کرد .

ایشان بر توسعه فضای بیمارستان به شیوه مدرن ودر سریعترین زمان تاکید کرده وخاطر نشان شداند که درروزهای اخیر قرار داد با سرمایه گذاران کشور کره جنوبی انجام گرفته است که در کمتر از بازه زمانی 3ساله شاهد ساخت وافتتاح بیمارستان 870 تختخوابی در مرکز آموزشی درمانی رازی تبریز خواهیم بود .

ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزودند؛ به عنوان یک مسول دانشگاهی بر مشکلات حاصل ازتحمیل بار کاری بیماران مزمن اشراف دااشته وبرای رفع آن برنامه هایی خواهند داشت که در روزهای آتی خبر خوشحا لکننده آن به بیماران وکارکنان مرکزآموزشی درمانی رازی تبریز اعلام خواهد شد .

دکتر آرش محققی ریاست مرکز ضمن تشکر از توجه ویژه ریاست محترم دانشگاه به مرکز آموزشی ودرمانی رازی تبریز از اقدامت ارزنده ای که در دولت تدبیر وامید ودر رکاب طرح تحول نظلام سلامت برای بیماران این مرکز انجام یافته است تشکر وقدر دانی کرد ووجود اساتید گروه های نورولوژی ،روانپزشکی،داخلی، پرستاران وکارکنان این مرکز را نقطه قوت این مجموعه معرفی کرد .

دکتر داریوش سوادی اسکوئی مدیر گروه مغزو اعصاب ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی بخش LTM در مرکز رازی بیان داشت گرچه این راه اندازی دیر هنگام است ولی باید اذعان نمود که اگر حمایت های ریاست دانشگاه نبود شاهد به ثمر رسیدن پروژه LTM نبودیم . ایشان ضمن تشکر از دستورات سریح ریاست دانشگاه مبنی بر راه اندازی بخش های مکمل بخش LTM ،بخصوص بخش های اینترونشن ونوروسرجری مرتبط با بخش های اعصاب، ICU مستقل اعصاب،بخش بیماریهای خواب ونیز خرید وراه اندازی مرکز جامع تصویر برداری برای مرکز رازی ،مخصوصابخش حیاتی MRI ابراز امیدواری کرد؛ درآینده ای نزدیک شاهد باشیم که دانشگاه واستید دانشگاه در گروه های مختلف کارهای فوق تخصصی انجام دهند نه اینکه بخش خصوصی گوی سبقت را از بخش دولتی ودانشگاه ربوده باشد واساتید به امور پیش پا افتاده ومبتدی بپردازندولازمه این کار برنامه ریزی نظام مند مسولین دانشگاه است .

دکتر بشیر خالقی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی شهر خلخال وریاست اسبق مرکزآموزشی درمانی رازی تبریز که میهمان ویژه ایم مراسم بود با بیان خاطراتی از افت وخیز مدیریتی واقدامات انجام یافته در خصوص این مرکز ،در طول 18 سال دوره مسولیت خویش که داشتند، برتعلق خاطر خود وهمکاران رازی به بیماران تاکید واز آن به موتور محرکه ای برای طی این مسیرپرصعوبت واز اقدامات دانشگاه ومسولین مرکزدر طول این مدت چند ساله تشکر کرده وقول دادند به لحاظ اعتقادی که به برکات طرح تحول سلامت دارند،در هر کمیسیونی که حضور داشته باشند از طرح تحول نطام سلامت که در مجلس تصویب شده بود و دردولت قبل مسکوت مانده بود و درزمان دولت تدبیر وامید و وزارت جناب آقای دکتر هاشمی اجرایی شد،حمایت تمام خواهند نمود .

این مراسم با حضور : ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تبریزو قایم مقام ، ریاست بیمارستان امام رضا،ریاست بیمارستان شهید مدنی ومدیر گروه قلب، مدیر گروه اعصاب ، هیا ت علمی گروه های آموزشی دانشگاه )نورولوژی،نوروسرجری ،داخلی و روان پزشکی ( و کارکنان ومسولین دانشگاهی ومرکز برگزار شد .

نوشته شده در   شنبه 1 خرداد 1395  ساعت  09:16   توسط   یلدا دلبند
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط