جمعه 31 فروردين 1397 - 04 شعبان 1439

تاریخ : يکشنبه 5 آذر 1396     |     کد : 37

برگزاری مانور زلزله

برگزاری مانور عملیاتی زلزله و تخلیه

ساعت 9:30 روز دوشنبه مورخه 1396/08/15 مانور عملیاتی زلزله و تخلیه در مراکز آموزشی درمانی رازی با حضور میهمانانی از مدیریت بحران دانشگاه و تعدادی از دبیران کمیته بحران سایر مراکز انجام گردید که در این مانور طبق فلوچارت فرماندهی آقای دکتر محققی رئیس مرکز و فرمانده حادثه خودشان عملیات را فرماندهی و طبق سناریو و زمان بندی هدایت نمودند که در این سناریو بخش های اورژانس و طوس-سینا به علت تخریب و آسیب های وارده با رعایت موارد خاص خود با اولویت بندی ، مصدومین و بیماران را تخلیه و با برپایی چادر و اسکان ، توسط تیم چادر زن بیمارستان ، بیماران تریاژ و اسکان گردید و امارگیری انجام و یک نفر گیر افتاده در بخش توسط گروه ناجی نجات داده شد ، همزمان با این اقدام درمانگاههای فوری ،تاخیری و سرپایی نیز برپا و راه اندازی شد .با اعلام کد 125 آتش سوزی اتفاق افتاده در بخش کودکان توسط تیم آتش نشانی بیمارستان و آتش نشانی پایگاه ، کنترل و خاموش گردید. با تریاژ و اقدامات انجام یافته برا ی مصدومین ، یک نفر از مصدومین با توجه به وخیم بودن وضعیت مصدوم بعد از هماهنگی های لازم به سایر مراکز اعلام گردید. بعد از بازبینی و ایمن سازی بخش ها توسط تیم تاسیسات و گزارش عملیات به فرماندهی عملیات ساعت 10.35 با نظر و دستور فرماندهی حادثه کد 96 (پایان مانور) و وضعیت عادی اعلام گردید. ساعت 11 جلسه تشکیل گردید که در ابتدای جلسه در مانور تقدیر و تشکر نمودند و گزارشی از مانور را ارائه نمودند. سپس آقای دکتر محققی صحبت هایی در مورد حوادث و مانور انجام یافته ایراد فرموده و رضایت خود را اعلام نمودند و بعد از آن آقای دلفرح از مدیریت بحران دانشگاه صحبتهایی در زمینه حوادث و لزوم اجرای چنین مانورهایی در تمامی مراکز را ضروری دانستند و در نهایت با پذیرایی و صلوات بر محمد و آل محمد جلسه خاتمه یافت.

آلبوم تصاویربرگزاری مانور زلزله

مانور زلزله عکس 6