چهارشنبه 1 آذر 1396 - 03 ربيع الأول 1439

تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395     |     کد : 28

مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر و هفته پرستار

همزمان با دهمین روز دهه مبارک فجر ...

همزمان با دهمین روز دهه مبارک فجر جشن مراسم انقلاب و هفته پرستار در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار گردید.
در این مراسم که با حضور تعداد کثیری از همکاران با خانواده هایشان برگزار گردید ، آقای دکتر شیرزاد رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، آقای عبداله صفری رئیس سازمان نظام پرستاری تبریز و حومه ، آقای دکتر ایرجیان رئیس بسیج جامعه پزشکی استان حضور داشتند ، آقای دکتر محققی رئیس محترم مرکز آموزشی درمانی در خصوص ایام الله مبارک دهه فجر و همچنین مقام والای حضرت زینب و روز پرستار سخنانی را بیان نمودند و از زحمات کلیه پرسنل بیمارستان بخصوص پرستاران محترم قدردانی و تشکر نمودند.
پخش کلیپ تجلیل از مقام پرستار ،  اهدای جوایز به کودکان زیر شش سال ، اهدای جوایز به قید قرعه کشی به کارتهای ورودی و شرکت کنندگان مسابقه با موضوع مراسم ، اجرای موسیقی ، اجرای نمایش ، اجرای شعبده بازی از جمله برنامه های این مراسم بود.
همچنین در این مراسم ، از همکاران نمونه پرستاری (( خانمها : عصمت عبدی ، مینا روحی فر ، سارا گلابی ، مریم رحمانی ، آمنه علیزاده ، فائزه علی نسب، رقیه مهدی زاده ، رقیه ارسالی و آقایان : عباس اسدی ، زین العابدین فتاحی ، الیاس طهماسبی ، احمد آبزن)) سایر کارکنان بخشهای مختلف ((آقایان : عزیز کراری ، حمدالله پور محمد ، عسگر سرپوش ، یوسف وارسته مقدم صادق نقشی ، داود خداوریردی ، حسین حسن پور و خانم ها : رقیه کوهی ، سمیه حمدالهی ، شهناز احد زاده ، مینا نابدل و شیوا مختار زاده  )) و همکاران پایگاه مقاومت المهدی بیمارستان رازی (( خانم فاطمه حقی ، خانم رقیه علیلو و خانم راحله عشرتی )) تقدیر و تشکر گردید.
گفتنی است در این مراسم آقای دکتر آرش محققی ریاست محترم بیمارستان رازی ، آقای دکتر قاسم خازن مدیر و قائم مقام محترم مرکز ، آقای ایوب شیخ الاسلامی حراست محترم مرکز ، آقای فرج رنجگر مترون محترم خدمات پرستاری و کلیه کارکنان مرکز رازی حضور داشتند.

آلبوم تصاویرمراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر و هفته پرستار

نوشته شده در   شنبه 23 بهمن 1395  ساعت  16:45   توسط   یلدا دلبند