دوشنبه 30 بهمن 1396 - 03 جمادى الثانية 1439

تاریخ : دوشنبه 24 خرداد 1395     |     کد : 10

جلسه صمیمی مدیریت پرستاری

در اولین جلسه صمیمی و پربار مدیریت پرستاری دانشگاه در سال 95 در مرکز آموزشی و درمانی رازی تبریز مطرح شد.

آقای شیرزاد مدیر اداره پرستاری استان که برنامه مدونی برای حضور در مراکز و جمع همکاران  دارند اولین جلسه را در مرکز رازی برقرار کردند.

ایشان با تقدیر از تعهد حرفه ای همکاران رازی و بیان نمودند ، حل مشکلات صنفی پرستاری با تعامل و همکاری کلیت  سیستم نظام سلامت  مقدور خواهد بود نه با ستیز و تنش و برخوردهای قهرآمیز.

وی گفت : هدف اداره پرستاری استان   همکاری دوشادوش با نظام پرستاری برای هم افزایی توان صنفی در پیگیری مطالبات در چهارچوب قانون و سیاستهای طرح تحول سلامت است، در تبریز چنین جوی حاکم است و امیدواریم در کل کشور این فضای همدلی را شاهد باشیم.

ایشان گفتند: با حضور مدیریت مرکز رازی ، آقای دکتر خازن و در بستر طرح تحول سلامت اقدامات انجام یافته در مرکز آموزشی و درمانی رازی تبریر چشمگیر و به تبع آن کارنامه آقای ادهم در حوزه  مدیریت پرستاری مرکز قابل تقدیر است اعم از ارتباط موثر و مستمر و تعامل با کارکنان، چینش بهینه نیروها و تبدیل بخشهای تک پرستار به دو پرستار و بخشهای پر تراکم به سه پرستار و برقراری عدالت بین بخشها، همکاری برای افزایش نسبی کارانه نسبت به سنوات قبل با راه اندازی درمانگاههای فوق تخصصی جدید، پیگیری و کمک به آموزشی شدن بخشهای درمانی، توسعه کمی و کیفی بخشهای فوق تخصصی همچون ال.تی.ام ، اصلاح رویه های تریاژ و تقویت اورژانس مرکز، همکاری در ارتقاء وضعیت تغذیه بیماران و پرسنل، مدیریت منابع و تجهیزات، شروع بهسازی پرشتاب استراحتگاههای پرستاری، اهتمام به امور رفاهی از جمله جشن روز پرستاری و مسابقات ورزش تشکیل کمیته رفاهی مرکز و ... ، همکاری در سامان یافتن درخواستهای اقلام مصرفی ، پیگیری برای توسعه مانیتورها و دوربینهای بخشها برای مشاهدی از دفتر پرستاری( دفتر مدیریت پرستاری و دفتر سوپروایزری و ایستگاههای پرستاری)

ایشان در ادامه افزودند مدیریت ارشد دانشگاه جناب آقای دکتر صونی به بیماران و همکاران مرکز رازی نگاه ویژه دارند و حجت بر این مدعا اول اینکه دستور ساخت 4000 متر کلنیک تخصصی و فوق در رازی صادر نموده اند که با تلاشهایی که مدیریت مرکز دارند تا شهریور تکمیل خواهد شد.

دومین دلیل احداث بیمارستان 870 تختخوابی در این مرکز است که در 35 سال بی سابقه بوده است. و قرار داد آن با شرکت کره ای منعقد شده و تا سه سال تحویل داده خواهد شد.

سومین شاهد قضیه دستور ریاست دانشگاه بر حل مشکلات بیماران مزمن و خروج آنها برای نگهداری در مرکزی دیگر با استانداردهای مراقبت است که در زمان نزدیک شاهد آن خواهیم بود.

و در نهایت و سند دیگر دستور کتبی ایشان به پرداخت قریب به یک ملیون ریال کارانه ترمیمی به کارکنان مرکز آموزشی و درمانی رازیست .

دکتر شیرزاد در این جلسه صمیمی گفتند: اگر شهر تبریز به شهر بی گدا ملقب شده دلیل آن ایثار همکاران مرکز آموزشی و درمانی رازی تبریز است که بیش 650 بیمار را در سرپرستی میکنند. این باید مد نظر مسئولین شهری و مدیریت شهری باشد و شهرداری ، بهزیستی ، کمیته امداد و سازمانهای مردم نهاد و خیریه ها  برای مشارکت در مدیریت این بیماران یک گوشه از کار را بگیرند جای سوال است که چرا اصفهان 20 مرکز نگهداری بیماران مزمن و بی سرپرست داشته باشد و نهادهای شهری تبریز حرفی برای گفتن نداشته باشند.

مدیر پرستاری استان آقای شیرزاد از آموزشی شدن بخشهای مرکز آموزشی و درمانی رازی به'' بهار رازی '' تعبیر نموده و نفع چند جانبه آن برای سیستم ، بیماران و همکاران را کاری ارزنده و قابل تقدیر عنوان نمودند.

ایشان از جدیت دانشگاه و معاونت درمان دانشگاه، جناب آقای دکتر تقی زادیه در ایجاد بخشهای روان در شهرستانها  و اختصاص 10 در صد از تختهای بیمارستای جنرال به بیماران روان در تمام شهرها و شهرستانهای استان خبر داده و افزودند این امر ضروری و اجتناب ناپذیر است و دانشگاه در این راه مصمم است و شاهد هستم که برخی از شبکه ها برای الگو برداری و آموزش های  لازم به مرکز رازی آمده اند. و با راه اندازی این بخشها توان سرویس دهی دانشگاه به بیماران روان افزایش یافته و از بیماران بدون تخت رازی کاسته خواهد شد.

آقای شیرزاد در خصوص تامین نیروی پرستاری و کمک بهیاری تاکید کردند به دلیل پیگیری های صورت گرفته از طرف مدیریت مرکز و مدیر پرستاری رازی به مشکل کمبود پرستار آقا و کمک بهیار مرد واقف هستند و برای این منظور سهمیه رازی برای کار دانشحویی، پرستار معرفی شده از شرکت ثمین گستر ، پرستار طرحی ، پرستار لحاظ شده در استخدام پیمانی و در نهایت سهمیه مرکز در جذب کمکی از طریق شرکت شکیبا سرشت با دقت نظر بیشتری تعیین و تایید شده است و در چند ماه اخیر اکثر نیروهای ارسالی مرد بوده اند.

ایشان با تاکید بر اینکه با وجود اینکه مجوز استخدام 400 پرستار در دست دانشگاه هست ولی پرستار برای استخدام نیست، عوارض این کمبود پرستار برای استخدام را تراکم برنامه ها و پرداخت اضافه کاری به پر ستاران در اکثر مراکز عنوان نمونده و تاکید کردند با وجود اینکه اضافه کاری کارکنان رازی از خیلی از مراکز دانشگاه به مراتب کمتر است ولی سیاست ما جذب نیرو تا سقف استاندارد و کاهش اضافه کاری از  تمام واحدهاست . ایشان شرط بهره مندی از قانون ارتقاء بهره وری را عدم اشتغال در بخش های خصوصی عنوان  و بر رعایت این امر تاکید کردند و ابراز امیدواری کردند که با جذب نیروهای جدید شاهد ثمرات قانون ارتقاء بهره وری بیشتر از پیش باشیم.

آقای شیرزاد در جواب درخواست پرستاران که بدلیل کارانه بشدت پایین مرکز نسبت به سایر مراکز خواهان کسر نشدن چند درصد از درآمدهای اختصاصی مرکز بودند، قول به مکاتبه و انتقال درخواست همکاران به مسئولان دانشگاه را دادند.

ایشان درخصوص موانع اجرایی شدن قانون سخت و زیان آوری شغل پرستاری با بیان اینکه قریب به سه سال است که بیمه کارکنان پرستاری در کل دانشگاه با ضوابط سخت و زیان آوری واریز میشود، مشکل را عدم رعایت  آن در سنوات قبل و تجمیع این رقم بیمه ای و سخت گیری بیمه به پرداخت مابه التفاوت سالهای قبل عنوان کردند و افزودند هم از طرف دانشگاه و هم از طرف نظام پرستاری برای برقراری این قانون و بهره مندی همکاران از مزایای آن تلاش میشود.

نوشته شده در   دوشنبه 24 خرداد 1395  ساعت  14:08   توسط   یلدا دلبند
ویرایش شده در دوشنبه 24 خرداد 1395 ساعت 14:34 توسط یلدا دلبند